Horoscop Horoscop capricorn 08.07.2012

Pentru cei nascuti in zodia Carpricorn majoritatea complicaţiilor apărute în relaţiile cu prietenii în ultimele săptămâni se rezolvă usor usor. Dificultăţile de comunicare sunt depăşite, astfel încât vechile colaborări reîncep să funcţioneze foarte bine, dând roade pentru ambele părţi.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 23.10.2020

Este posibil ca presiunile asupra anumitor lucrari sa fie in crestere. S-ar putea sa te simti atat de nemultumit incat doresti sa arunci totul si sa fugi. Tarile straine pot parea brusc mult mai atragatoare decat de obicei. Poate este o idee buna sa planifici o viitoare vacanta. Stresul pe care le-ai experimentat iti poate afecta sanatatea. Trebuie sa te eliberezi cumva. Gandeste-te.

Horoscop de ieri

Desi situatia ta financiara pare sa fie in crestere, s-ar putea sa te simti totusi pesimist si indiferent in privinta banilor si a vietii in general. S-ar putea sa doresti sa iti calmezi nemultumirea cheltuind si consumand excesiv mancarea sau bautura sau ambele. Nu lasa acest sentiment sa-ti pare a fi ceva bun. Intalneste-te cu cativa prieteni daca este posibil si distreaza-te. Rasfata-te cu un mic lucru, fara a trece peste varf!

Horoscop capricorn 08.07.2012

capricorn

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului