Horoscop Horoscop capricorn 08.07.2012

Pentru cei nascuti in zodia Carpricorn majoritatea complicaţiilor apărute în relaţiile cu prietenii în ultimele săptămâni se rezolvă usor usor. Dificultăţile de comunicare sunt depăşite, astfel încât vechile colaborări reîncep să funcţioneze foarte bine, dând roade pentru ambele părţi.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.05.2019

Incarca-te cu rabdare si apuca-te de treaba. Ziua de astazi ti-a pregatit o multime de surprize. La serviciu vei fi nevoit sa faci unele comisioane pentru a putea primi anumite beneficii, iar acasa vei fi intampinat de cei mai buni prieteni care te vor invita in oras sa sarbatoriti un anumit succes. Vei avea posibilitatea sa intalnesti un vechi prieten pe care nu l-ai mai vazut de foarte mult timp.

Horoscop de ieri

Astazi vei avea posibilitatea sa iti maresti veniturile. Se pare ca munca pe care ai depus-o in ultimele zile va fi in sfarsit recompensata. Exista posibilitatea ca un anumit coleg sa fie invidios pe succesul tau si sa iti arunce cateva cuvinte rautacioase. Incearca sa nu bagi in seama toate rautatile pentru a nu declansa un adevarat conflict.

Horoscop capricorn 08.07.2012

capricorn

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului