Horoscop Horoscop Capricorn 09.02.2021

Unele drame din trecut ar putea sa scoata la iveala cateva lucruri despre tine cu care nu vrei sa te confrunti. Chiar daca aceste drame sunt dureroase si te vor face sa plangi ar fi bine sa incerci sa te eliberezi pentru a te simti mai fericit . Mergi inainte cu capul sus si totul o sa fie bine!

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

O reuniune a unui anumit grup se va desfasura cu siguranta la tine acasa. Vei putea descoperi noi aspecte ale clientilor tai despre care nu stiai ca exista. Ar fi mai indicat sa termini aceasta intrunire cat mai repede posibil si sa incerci sa petreci restul zilei alaturi de partenerul de viata si prietenii apropiati.

Horoscop Capricorn 09.02.2021

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului