Horoscop Horoscop Capricorn 09.03.2018

Ar fi recomandat sa eviti sa te contrazici cu cei din jurul tau pentru a nu face unele greseli pe care sa le regreti mai tarziu. Poti incerca sa te relaxezi cu ajutorul unor activitati cum ar fi cititul unei carti sau sa te rasfeti cu o baie fierbinte. Incearca sa acorzi cat mai mult timp odihnei pentru a nu avea unele probleme de sanatate.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14-20 octombrie octombrie 2019

In primele zile ale saptamanii te vei simti plictisit si nefericit fara nici un motiv. Esti tentat sa faci cheltuieli inutile care pot sa-ti afecteze echilibrul financiar. Starea ta psihica este una temporara si te vei simti bine dupa jumatatea saptamanii. Este posibil sa incepi si o noua relatie de dragoste pe termen lung.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2019

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Daca zilele trecute au fost destul de dificile pentru tine, se pare ca astazi totul va reveni la normal. Sansele de reusita pe plan profesional sunt din ce in ce mai mari, ceea ce te va ajuta sa avansezi in cariera. Pe plan sentimental vei avea posibilitatea sa iti imbunatatesti relatia, iar in cazul in care esti singur vei avea ocazia sa cunosti o persoana cu care te vei intelege foarte bine. Incearca sa profiti de orice sansa ti se acorda in aceasta zi.

Horoscop Capricorn 09.03.2018

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului