Horoscop Horoscop Capricorn 09.08.2017

Astazi vei dori sa iti petreci timpul citind o carte romantica, ascultand muzica preferata sau de ce nu, sa iesi la un picnic alaturi de persoanele dragi. Simti nevoia sa iti iei o zi libera pe care sa o petreci asa cum vrei tu, fara reguli si fara sefi. Nu vei sta prea mult pe ganduri si iti vei suna superiorii sa ii anunti ca iti amani toate intalnirile de afaceri pentru ziua de maine.

Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Nu este o zi buna pentru a da unele examene deoarece vei avea parte de un mare esec. Vei avea o stare de nervozitate din cauza unor dificultati financiare dar ar fi mai bine sa incerci sa iti pastrezi calmul.

Horoscop Capricorn 09.08.2017

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului