Horoscop Horoscop Capricorn 09.08.2019

Astazi exista posibilitatea sa fii cam ostil. Nimeni nu vrea sa se infrupte din pozitia ta. Ai putea fi prins intre minte si problemele inimii. Ambele parti sunt neiertatoare si nu doresc sa renunte la control. Cel mai bun pariu este sa incerci sa gasesti compromisuri acolo unde este posibil. Este posibil sa nu obtii solutia exacta pe care o doresti, dar vei primi una care este functionala pentru toate partile implicate.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Emotiile provenite din experientele anterioare te pot determina sa iti asumi responsabilitati nejustificate, in special in ceea ce priveste membrii familiei. Acest lucru este in regula atata timp cat iti dai seama ca ceea ce faci este la fel de mult pentru tine ca pentru cealalta persoana. Indiferent de sarcinile pe care ti le asumi, iti poti permite sa eliberezi traume vechi si sa dai forma planurilor si ambitiilor tale.

Horoscop Capricorn 09.08.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului