Horoscop Horoscop Capricorn 09.09.2016

Astazi te vei simti indragostit si nu vei lua in considerare nici o problema care isi poate face aparitia.
Incearca sa ramai indragostit dar totusi nu uita ca si problemele trebuie rezolvate.
Spre seara este posibil sa iesi cu prietenii si cine stie, poate iti vei gasi pe cineva cu care vei incepe o relatie de lunga durata.

Din aceiasi zodie capricorn

Horoscop capricorn zilnic

Horoscop saptamanal Capricorn 15 – 21 iulie 2019

Indiferent de ce ți-ai propus să faci, încearcă să mai elierezi din agenda pentru că e timpul să le iei pe rând. nu pentru că ai avea posibilitatea să le faci, dar e mai precis așa.
Acum poți să te deschizi și spre noi oportunități de dezvoltare, chiar dacă implică unele schimbări în rutină.
La final de săptămână ai o misiune de îndeplinit! E cel mai bun moment să culegi feed-back sau să aduni mai multe informații despre idei pe care le porți în minte de ceva timp. Trebuie să te miști repede și să ceri ajutor și de al ceilalți.
Unii vor cere anumite lucruri de la tine, poate explicații sau doar păreri, important este să te hotărăști dacă e momentul să le dai, pot fi doar umpleri de timp, resursă foarte importantă pentru tine.

Horoscop Capricorn luna iulie 2019

In aceasta luna îți dai seama că trebuie să te distrezi mai mult, să te relaxezi și să te bucuri de viata. Poți face alegeri care te vor ajuta să creezi o viață care să funcționeze asa cum vrei tu pentru tine.
Există iubire și inspirație în jurul tău.
Până la 20 iulie, luna plină în Sagetator te atrage spre interior pentru a te odihni și a te gândi la drumul pe care il ai de parcurs. S-ar putea chiar să existe secrete. Există multe lucruri pe care nu le cunoști. Ai incredere in intuiția ta și vei afla ce trebuie să știi. Luna aceasta va pune accent pe relațiile tale. Pe măsură ce se termina luna, rămâi în prezent și eliberezi conștient modele subconștiente. Până la începutul lunii viitoare, vei fi pregătit pentru un nou început, si-ti vei permite să-ti aprofundezi conexiunile importante.

Horoscop de ieri

Astazi va fi o zi fantastica pentru tine, deci te vei bucura pe deplin de ea. Emotiile tale vor fi stabile si vei avea un sentiment de expansiune foarte bun. Increderea in sine este puternica, deci foloseste acest lucru in avantajul tau. Aceasta energie poate fi subtila, dar daca ii acorzi atentia cuvenita la inceputul zilei si stabilesti un plan pentru ceea ce doresti sa realizezi, poti fi foarte productiv.

Horoscop Capricorn 09.09.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului