Horoscop Horoscop Capricorn 09.11.2019

Iubirea va fi probabil in mintea ta in cea mai mare parte de astazi, asa ca acorda-i inimii tale toata atentia. Acum ai probleme sa comunici cu persoana iubita, asa ca incercati sa ai rabdare. Ea se deplaseaza spre stanga si tu te misti spre dreapta. Te misti la stanga si ea se misca spre dreapta. De fiecare data va impiedicati unul pe celalalt. Lasa cealalta persoana sa faca prima miscare.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 23 – 29 martie 2020

Se pare că e timpul să începi o selecție între prietenii tăi, mai ales după ultimele evenimente la care ai participat. Indicat este să rămâi înconjurat doar de cei mai fideli și mai apropiați. Este posibil să ai parte de câteva zile ceva mai tensionate în grupul de prieteni, dar vei reuși să pui capăt mai multor situații neplăcute, pe care nu le-ai dorit și nu le-ai provocat, dar nici nu le-ai putut evita.
Din păcate armonia din familie nu e chiar cea mai de dorit, ba chiar e posibil să ai nevoie de ajutorul unui prieten care să intervină și să te ajute să o restabilești.
Chiar dacă ai făcut o greșeală nu trebuie să te condamni atât de dur, oamenii mai greșesc și, mai ales să nu uiți că de cele mai multe ori învățăm din greșeli.

Horoscop Capricorn luna aprilie 2020

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Ai putea avea sentimentul ca ceva nu este in regula astazi. Probabil este doar perspectiva ta care are nevoie de unele ajustari. Scoate-ti binoclul si concentreaza-te un pic mai mult, astfel incat sa poti da inapoi, dar ai puterea de a examina detaliile indeaproape. Nu presupune automat ca exista o distinctie clara intre bine si rau.

Horoscop Capricorn 09.11.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului