Horoscop Horoscop Capricorn 10.02.2018

Un nivel sporit de energie fizica si mentala ar putea sa te faca sa te simti deosebit de hotarat si foarte motivat sa te deplasezi inainte cu orice ar insemna cel mai mult pentru tine in acest moment. Problemele care implica casa si familia ar putea necesita o atentie mai speciala. Vei observa ca dupa ce vei discuta deschis cu cei din jur te vei simti ca si cum ai putea munta muntii din loc.

Horoscop saptamanal Capricorn 13 – 19 ianuarie 2020

Te încântă ideea unor colaborări de lungă durată, dar din păcate relațiile de colaborare și clauzele contractuale te pot băga în tot felul de complicații. Înainte de a semna orice acte, citește cu mare atenție tot ce este scris pe foi și cel mai important ocupă-te de calcule. Se prea poate ca potențialii colaboratori să încerce a te vrăji cu promisiuni pentru a te face să uiți de investițiile pe care trebuie să le faci.
Jocul astrelor te face să te îndoiești de tot ce credeai că este sigur în viața sentimentală. Ai senzația că partenerul nu îți mai arată al fel de multă afecțiune și nici comunicarea dintre voi nu mai este la fel de deschisă.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Un proiect initiat de un grup cu care esti afiliat te poate tine foarte ocupat astazi. S-ar putea sa fie necesar sa petreci mult timp la telefon sau sa alergi cu masina la biblioteci si librarii obtinand informatii. Un prieten apropiat sau partener de dragoste ar putea alege sa te insoteasca. Probabil te vei simti foarte puternic in ceea ce faci, asa ca astepta-te la o zi imbucuratoare. Petrece seara cu cineva apropiat.

Horoscop Capricorn 10.02.2018

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului