Horoscop Horoscop Capricorn 10.02.2023

Rezultatele influentei planetare recente se indreapta spre tine. Daca totul a mers conform planului, ai castigat o anumita incredere in tine. Inteleptii budisti spun ca calea catre implinirea spirituala consta in a sti cum sa construiesti un ego sanatos in timp ce dezvolti o parte din sinele tau absolut straina de el. Lucrezi din greu la asta?

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Entuziasmul pentru propriile idei, precum si pentru cele ale altora te-ar putea catapulta in lumina reflectoarelor astazi. S-ar putea sa devii un expert, poate in subiecte stiintifice sau oculte. Esti intr-un moment emotional si astepti cu nerabdare viitorul. Ai o multime de planuri care sunt nu numai interesante, dar si viabile. Profita la maximum si nu te teme sa le impartasesti cu altii.

Horoscop Capricorn 10.02.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului