Horoscop Horoscop Capricorn 11.01.2020

Gandeste ca un alergator de maraton. Ai o distanta foarte lunga de parcurs, dar dulceata nu se gaseste doar la trecerea liniei de sosire, ci mai degraba in savoarea tuturor obiectivelor turistice de-a lungul drumului. In timp in capul tau astazi se revarsa o multime de planuri si idei, incepi sa te simti epuizat atunci cand incepi sa iei in considerare toata logistica realizarii acestor vise.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 06 – 12 aprilie 2020

Este o săptămână în care viața socială a Capricornilor explodează. Primesc foarte multe oferte de ieșiri și excursii, dar preocupați fiind de partea financiară preferă să refuze orice ieșire în lumea. Banii pe care i-au cheltuit în ultima vreme sunt destul de mulți, deci cel puțin pentru câteva săptămâni se impune un regim de austeritate deloc pe placul lor, dar necesar.

Se anunță în weekend și o serie de vizite neașteptate, care îi iau pe nepregătite și din acest motiv stresul crește. Se simt total nepregătiți pentru vizite importante și își cer scuze aproape cu lacrimi în ochi. De fapt, persoanele care vin în vizită vor să aibă parte de o discuție destinsă și prietenoasă, nicidecum de un festin culinar.

Horoscop Capricorn luna aprilie 2020

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

O vizita neasteptata a unei persoane care locuieste departe te va face sa iti modifici programul. Chiar daca te vei bucura sa iti vezi prietenul, vizita ar putea necesita foarte multe apeluri pentru a intrerupe programarile si a amana intalnirile. Cu toate acestea, tu si prietenul tau ar trebui sa aveti fiecare mai multe de recuperat. Vei vorbi ore in sir. Relaxeaza-te si distreaza-te !

Horoscop Capricorn 11.01.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului