Horoscop Horoscop Capricorn 11.04.2022

De obicei, iti place sa vorbesti cu ceilalti, dar astazi nici nu vei dori sa raspunzi la telefon. Rezistenta ta fizica si energia mentala sunt scazute si te-ai putea simti dezamagit. S-ar putea sa te ajute daca mergi la o plimbare candva dupa-amiaza. Nu vei dori sa-ti pierzi seara stand intins prin casa. Mergi la un film. In curand vei fi ca nou.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa descoperi ca cuvintele nu sunt cel mai bun mod de a comunica astazi. Limbajul corpului si simtul tactil si al gustului sunt mult mai eficiente. Vei descoperi ca simturile tale vor fi in general intensificate. Mirosul restaurantului la cateva strazi distanta ti-ar putea face face pofta de ceva nou. Cedeaza simturilor si lasa picioarele sa iti urmeze nasul. Du-te si bucura-te de o masa buna in seara asta cu cineva special.

Horoscop Capricorn 11.04.2022

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului