Horoscop Horoscop Capricorn 11.10.2019

In loc sa te folosesti de ceva vechi, obosit si uzat, de ce sa nu incepi ceva nou? Daca refuzi sa renunti la un proiect care este sortit sa esueze, vei ajunge pe un drum lung si frustrant. Vei descoperi ca acest lucru este valabil mai ales in ceea ce priveste muzica, frumusetea, creativitatea si artele. Redirectioneaza-ti energia catre ceva mai promitator.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Daca esti in preajma unor oameni negativi, s-ar putea sa iei din neatentie aceste obiceiuri. Fii atent la asociatii tai, pentru ca vei constata ca altii te judeca in functie de compania pe care o tii, mai ales daca incepi sa vorbesti ca ei. Asigura-te ca pastrezi o atitudine respectuoasa si maniere adecvate, indiferent de cine este in compania ta.

Horoscop Capricorn 11.10.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului