Horoscop Horoscop Capricorn 11.11.2021

Mintea ta s-ar putea sa se concentreze pe subiecte spirituale sau filozofice si sa ia in considerare idei noi si fascinante. Unele dintre acestea pot veni din surse indepartate, ceea ce te-ar putea face sa te gandesti sa calatoresti. Fa o plimbare inainte de a merge la culcare sau nu vei ajunge niciodata sa adormi cu toate aceste idei zbarnaind prin minte!

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Oricat de mult iti place sa stai cu oamenii, seara asta va fi buna pentru odihna. Daca poti, incearca sa iti iei dupa-amiaza libera. Stai pe scaunul preferat cu o carte buna, fa o plimbare lenta printr-o gradina sau intra in bucatarie si gateste ceva fabulos. Ai nevoie de ceva timp pentru a-ti alimenta sufletul. Iti vei aborda proiectele maine, relaxat si intinerit.

Horoscop Capricorn 11.11.2021

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului