Horoscop Horoscop Capricorn 12.04.2019

Astazi este o zi buna pentru a iti acorda putin timp pentru micile placeri senzuale. Poate ca este o zi potrivita pentru un desert, in special ciocolata sau prajitura. Nu uita de placerile pe care ti le poate aduce natura. Poate doresti sa petreci un timp intr-un parc, in padure sau langa un lac, respirand aer proaspat si admirand frumusetea. De asemenea, te poti bucura de un masaj.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta esti pe drumul cel bun! Lucrezi foarte eficient si rezultatete se vad. Experimentezi foarte multa bucurie si sens la locul de munca si pare ca este pe primul loc pentru tine. Spre sfarsitul saptamanii veti realiza ca nevoile personale au fost neglijate din cauza muncii. Deoarece dragostea nu a mai are loc in viata ta in cursul saptamanii in weekend va trebui sa te revansezi. Pentru a nu ramane fara energie de munca pe viitor, veti incerca sa va reincarcati bateriile alaturi de cineva drag. Veti petrece un weekend plin de ganduri revigorante si momente ludice.

Horoscop Capricorn luna septembrie 2019

O nouă oportunitate profesională interesantă vine pe măsură ce Venus se întâlnește cu Marte – creativitatea curge și ești deosebit de popular! Apar o mulțime de știri despre cariera și reputația ta, iar acesta este un moment interesant pentru a organiza întâlniri sau a te poziționa în fața publicului. Ești sigur că îi vei surprinde pe toți cu talentele și ideile tale strălucitoare. Acesta este un moment minunat pentru a întâlni oameni noi și pentru a vă reconecta cu cineva care v-a fost în minte. Mesajele dulci sunt trimise înainte și înapoi. Va apare un impuls în comunicarea dintre tine și partenerii tai și au loc schimbări la domiciliu. Dacă te-ai gândit să te muți sau să renovezi, o schimbare va sosi acum. Surprizele sunt sigure că vor apărea în viața personală sau în familie. Venus, Marte și Soarele iti aduc oportunități minunate de a crea schimbări tangibile acasă și în viața personală.

Horoscop de ieri

Unele informatii destul de socante ti-ar putea afecta viata actuala si pot provoca o tulburare in gospodaria ta astazi. Acest lucru poate provoca o multime de griji, desi situatia probabil nu este atat de grava pe cat pare. Calmeaza-i pe toti si vizualizeaza situatia in mod obiectiv. Este mai bine sa gasesti solutii decat sa te enervezi.

Horoscop Capricorn 12.04.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului