Horoscop Horoscop Capricorn 12.10.2019

Energia si entuziasmul tau sunt crescute pe masura ce te apropii de un nivel mai mare de realizare. Acest lucru te poate inspira sa iti canalizezi cea mai mare parte a energiei catre mai multa munca. S-ar putea sa te gandesti chiar si la extinderea tuturor orizonturilor tale pe plan profesional, intelectual si spiritual. Calatoria ar putea fi, de asemenea in plan. Ia in considerare optiunile tale legate de atentie. S-ar putea sa fie prea multe.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 09 – 15 decembrie 2019

Aveti totul pregatit pentru a incepe un nou proiect. Veti cunoaste oameni influenti care va vor ajuta sa va atingeti scopul in ceea ce priveste banii.
Aliniamentul planetar al saptamanii aduce cu el dorinta de schimbare in relatia romantica. Esti hotarat să-l faci pe cel drag sa straluceasca si sa fie perfect sau daca nu, veti cauta perfectiunea in alta parte.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Un telefon de la o persoana apropiata iti va schimba planurile din aceasta zi. Exista posibilitatea ca aceasta persoana sa iti calce astazi pragul casei si sa iti propuna o noua colaborare prin care iti poti imbunatati veniturile. Incearca sa analizezi cu atentie oferta astfel incat sa fii sigur ca deciziile pe care le vei lua vor fi corecte.

Horoscop Capricorn 12.10.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului