Horoscop Horoscop Capricorn 12.10.2020

Ar fi bine sa te concentrezi pe placerile simple astazi. Nu simti ca trebuie sa mergi in tari indepartate sau sa te angajezi in activitati costisitoare de agrement pentru a gasi fericire si pace? Realizezi ca ai tot ce ai nevoie. Bucura-te de natura si incearca sa zambesti la Soare, Luna si stele. Vei realiza ca exista frumusete in jur si nu doar in obiecte scumpe pe care le poti cumpara.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Daca esti in prezent implicat romantic, relatia ta ar putea trece la urmatorul nivel de angajament. Tu si partenerul tau puteti fi de acord sa fii monogami, sa va angajati sau sa stabiliti o data de nunta. Daca esti deja casatorit, poti decide sa ai un copil. Daca nu esti implicat in prezent, asteapta-te sa atragi pe cineva in curand. Esti gata pentru orice fel de responsabilitate si iti semnalizezi disponibilitatea puternic si clar catre potentialii parteneri!

Horoscop Capricorn 12.10.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului