Horoscop Horoscop Capricorn 13.08.2019

Incerci sa nu petreci prea mult timp pe o singura problema astazi. Este posibil sa fii atat de infasurat de ea, incat sa-ti fie greu sa te descurci cu orice altceva. Ai grija de o problema cat de bine poti si treci la urmatoarea fara sa te lasi afectat de prima. Atentia ta este puternica si poti aborda multe probleme in mod eficient.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 13 – 19 ianuarie 2020

Te încântă ideea unor colaborări de lungă durată, dar din păcate relațiile de colaborare și clauzele contractuale te pot băga în tot felul de complicații. Înainte de a semna orice acte, citește cu mare atenție tot ce este scris pe foi și cel mai important ocupă-te de calcule. Se prea poate ca potențialii colaboratori să încerce a te vrăji cu promisiuni pentru a te face să uiți de investițiile pe care trebuie să le faci.
Jocul astrelor te face să te îndoiești de tot ce credeai că este sigur în viața sentimentală. Ai senzația că partenerul nu îți mai arată al fel de multă afecțiune și nici comunicarea dintre voi nu mai este la fel de deschisă.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Un proiect initiat de un grup cu care esti afiliat te poate tine foarte ocupat astazi. S-ar putea sa fie necesar sa petreci mult timp la telefon sau sa alergi cu masina la biblioteci si librarii obtinand informatii. Un prieten apropiat sau partener de dragoste ar putea alege sa te insoteasca. Probabil te vei simti foarte puternic in ceea ce faci, asa ca astepta-te la o zi imbucuratoare. Petrece seara cu cineva apropiat.

Horoscop Capricorn 13.08.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului