Horoscop Horoscop Capricorn 14.08.2021

Exista o vorba din popor “Vorba lunga, saracia omului”. Se pare ca pe tine tocmai acum te apuca discutiile si sfaturile. Mai mult, esti intr-o continua stare de agitatie. Esti tentat sa te apuci de mai multe treburi deodata si, din neatentie, risti sa arzi prajitura sau sa scapi prea multa sare in oala. Incearca sa iei lucrurile pe rand, respira mai des si nu te intinde mai mult decat poti. Daca te dai peste cap sa impresionezi, e posibil sa-ti para pe urma tot tie rau.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Alte responsabilitati ar putea sa te forteze sa amani munca la proiecte personale care inseamna mult pentru tine. Acest lucru ar putea fi frustrant, si probabil vei dori sa te izolezi cu ceea ce ai nevoie sa faci si sa te dedici rezolvarii problemei cat mai repede posibil. Vei putea face acest lucru atata timp cat nu lasi frustrarile sa te copleseasca. Nu-ti sabota eforturile.

Horoscop Capricorn 14.08.2021

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului