Horoscop Horoscop Capricorn 15.07.2017

Astazi vei face unele drumuri scurte pentru a rezolva unele probleme de serviciu. Exista posibilitatea ca in decursul acestei zile sa fii invitat sa mergi in vizita la o ruda unde vei petrece clipe minunate. Fii prudent in privinta cheltuielilor pentru a nu iti inrautati situatia financiara.

Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Lucrurile se pot intampla chiar sub nasul tau astazi si s-ar putea sa nu fii constient de asta. Lucrul care va fi evident, este reactia ta la situatia in care acest eveniment ascuns iese brusc la lumina. O explozie pasionala este probabil, din cauza starii emotionale sporite a oamenilor. Incearca sa lucrezi cu aceasta energie in loc sa i te opui.

Horoscop Capricorn 15.07.2017

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului