Horoscop Horoscop Capricorn 15.08.2023

Astazi ai putea primi unele vesti legate de cariera care iti pot aduce niste bani in plus. Dezavantajul este ca este posibil sa trebuiasca sa faci ore suplimentare. Aceasta avansare ar putea provoca probleme temporare in viata ta personala. Membrii familiei tale pot fi nemultumiti. Se pare ca acum situatia este incomoda, dar toata lumea va fi mai bine pe termen lung.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Oamenii te pot bombarda intr-un mod care te face sa vrei sa te retragi in invelisul tau protector. Lasa aburul lor sa se disipeze inainte de a-ti scoate replica plina de spirit si bine lucrata. Simtul tau taios al umorului sarcastic este exact ceea ce este necesar pentru a sparge orice ego umflat si superficial.

Horoscop Capricorn 15.08.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului