Horoscop Horoscop Capricorn 15.12.2019

Daca ai de gand sa fii aproape sau printre copii in ziua de azi, vei putea sa iti hranesti energia nelimitata si sa descoperi o latura noua si mai draguta a ta. Insa, daca a petrece ceva timp cu copiii nu este in intregime fezabil acum, nu trebuie sa lasi ideia in urma. Alege un pachet din guma ta preferata, poarta perechea cea mai confortabila de adidasi, urmareste cateva desene animate si abordeaza un comportament copilaresc in aceasta zi destul de serioasa.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta este una incarcata de emotii si este posibil ca la un momet dat sa te simti destul de instabil. Aceste emotii pot fi date de o veche iubire sau chiar de cea din prezent. Dar fii linistit, ca asta te va determina sa iti faci ordine in prioritatile tale. Vei primi o veste neasteptata sau vei fi invitat la un eveniment important legat de o calatorie. Spre sfarsitul saptamanii o problema din trecut se va rezolva in mod neasteptat.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Ai un fel de creativitate si un fel de originalitate care nu cunoaste limite in aceasta zi. Cum ai de gand sa iti exprimi aceasta creativitate care abunda in interiorul tau? Daca mediul tau nu iti permite sa te exprimi, schimba-l si incearca sa faci o noua realitate pentru tine. Acesta este singurul mod in care vei putea utiliza aceasta energie incredibila in mod productiv.

Horoscop Capricorn 15.12.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului