Horoscop Horoscop Capricorn 16.01.2017

Comunicarea cu prietenii ar trebui sa mearga din ce in ce mai bine. Ai tot ceea ce trebuie pentru a te putea exprima in mod clar si onest si sa poti da informatii fara a te incurca. O intalnire de grup cu cei mai buni prieteni iti va aduce rezultatele pe care ti le doreai. Vei putea petrece o perioada lunga de timp vorbind la telefon sau pe calculator si iti vei da seama ca ai o multime de lucruri de facut.

Horoscop săptămânal Capricorn 15 – 21 aprilie 2019

              Se pare că efortul tău de a aduce unele schimbări în stilul de viață sau chiar legate de servici, vor începe să dea roade. E mai plăcut să știi că ești pe drumul cel bun decât să cauți încontinuare variante de abordat. Vor apărea și acele confirmări de care încă mai simți că ai nevoie.

              Ești însă foarte aproape de unele discuții nu tocmai plăcute cu membrii familiei. Asta se datorează, în primul rând, dorinței tale de a coordona și de a avea sub control totul. Nu este cea mai fericită variant de urmat, pentru că pot și ceilalți să decidă correct, nu doar consultându-te pe tine. Trebuie să eviți astfel de momente, și o poți face cu siguranță și randaent maxim, doar prin aducerea în discuție, cu un ton calm și relaxa, a problemelor spinoase din preajma voastră.

Acum este destul de facil pentru tine să descoperi acele obstacole interioare pe care nu le știai sau nu le considerai ca atare până acum. Ai nevoie de un sprijin în acest sens, și e ușor să îl obții dacă te adresezi unui specialist.

Horoscop Capricorn luna aprilie

              Ai în față o provocare destul de antrenantă. Tu ești cel care trebuie să învețe să discearnă unele înțelesuri mai profunde ale unei conjuncturi complicate. Dacă va fi un succes, va depinde doar de capacitatea ta de a pătrunde în detaliile problemei.

La inceputul acestei luni te găsim în jurul casei trebăluind sau deschizând un proiect de redecorare si înnoire a casei. Ești deja destul de prins cu munca de zi cu zi, dar ai și dorința de a pune lucrurile în bună ordine odată cu instalarea primăverii. Pe plan afectiv se pare că proiectezi un nou film, in care detalii din trecut apar în alte tonuri, de data asta mult mai optimiste. Cu puțină râvnă o să pui pansamnetul perfect vindecător peste rănile ce se intind în timp până în copilărie.

Te așteptă însă o noutate, cel mai probabil legată de partea profesională a vieți tale. Se pare că e chiar o schimbare însemnată în viața ta și care te poate aduce într-o sferă avansată a expertizei tale. Toți cei din jurul tău vor vedea realizările și împlinirile pe care le ai și vor realiza că nu ai pierdut timpul degeaba. Dacă cei din preajma ta o văd, cu atât mai mult ar trebui și tu să te bucuri.

Spre finalul lunii o să ai nevoie de un pic de odihnă, chiar o meriți.

Horoscop de ieri

In viata, lucrurile care iti modeleaza caracterul cel mai eficient nu sunt cadouri. Cand te confrunti cu obstacolele, poti dezvalui ceea ce esti cu adevarat. Incearca sa imbratisezi dificultatile cu care te confrunti astazi. Uita-te la partea buna a lucrurilor pentru ca in timp ce ziua nu va fi plina de ras si bucurie, iti va oferi multe sanse sa te testezi si sa te impresionezi.

Horoscop Capricorn 16.01.2017

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului