Horoscop Horoscop Capricorn 16.08.2019

Daca cineva spune ceva cu care nu esti de acord, dezaproba-l si vorbeste despre ceea ce simti. Persoana ar putea presupune ca esti de acord cu ea daca nu spui ceva. Cuvintele tale pot fi puternice fara a fi jignitoare, abordarea ta asertiva si nu argumentativa. Afirmati faptele asa cum vrei. Nu actiona intr-un mod destructiv fata de ceilalti

Din aceiasi zodie capricorn

Horoscop capricorn zilnic

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 19 -25 august 2019

Săptămâna aceasta începe cu un fulger in cariera sau relatia ta de dragoste. Indiferent dacă percepeți acest lucru ca fiind favorabil sau nu depinde de circumstanțele individuale cum va vor afecta. Pe măsură ce săptămâna se va îndrepta spre sfârșit, viața voastră romantică și creativă va decurge bine. Este o perioadă bună pentru a ajunge la un acord cu privire la circumstanțele care au facut probleme în trecut.

Horoscop Capricorn luna august 2019

Ceva schimbări se anunță la orizont pentru tine, deopotrivă pe plan financiar cât și pe cel afectiv. Vei avea mult de câștigat, mai ales dacă te vei ajuta de capacitățile tale de relaționare cu ceilalți, și de abandonarea conștientă a egoului personal.
Îți dorești foarte mult confortul intim și financiar și pentru aceasta e nevoie să lași lucrurile să meargă înainte și să îți pui toată încrederea în sprijinul divin. La jumătarea acestei luni vei avea posibilitatea să descoperi adevărata valoare a dorințelor tae și vei reuși să distingi între ce dorești cu adevart și cee ace credeai că e important pentru tine.
Nu alerga mai mult decât trebuie pentru ceea ce crezi că reprezintă valoarea, e doar o simplă stralucire de moment, nu e aurul pe care îl meriți. Acel aur este în tie și se va descoperi prin munca ta și prin capacitatea ta de a aduce adevarata iubire la lumină.
Este posibil chiar să pleci într-o călătorie și să faci noi legături cu persoane di trecut pe care le și uitase-I dar care pot însemna un adevărat cadou pentru tine și planurile tale. Planul pe care îl faci de cinci ani ar trebuie revizuit și actualizat, uitând de prejudecăți și detalii fară vreo urmare acum în present.

Horoscop de ieri

Natura ta constanta va fi foarte apreciata astazi. Un plan de atac bine gandit este cel care castiga aprobarea din partea celor mai inalti. Stii cel mai bun mod in care sa procedezi si acum tot ce ai nevoie este increderea de urmat cu ideile tale. Inceperea lucrurilor ar trebui sa fie mai usoara pentru tine astazi, deoarece mintea ta lucreaza in armonie cu inima.

Horoscop Capricorn 16.08.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului