Horoscop Horoscop Capricorn 16.12.2022

Intinde-te in timpul zilei si incearca sa nu te lasi prins de frivolitati. Dupa apusul soarelui, nu ezita sa iti exprimi parerile. S-ar putea sa observi ca exista un ton sobru si o senzatie restrictiva astazi care te face sa simti ca nu vei putea niciodata sa te eliberezi de situatia ta actuala. Nu te lasa prins in aceasta mentalitate negativa.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Se pare ca viata ta sociala si relatiile sunt in centrul atentiei, astazi. Este o zi potrivita pentru anumite conexiuni, a schimbului de informatii si derularii eficiente a unor proiecte care au fost incetinite in mult timp. Exista posibilitatea sa primesti ajutor de la prieteni si cunostinte, sa fii privit cu incredere, sa ai capacitatea de a-i inspira pe cei din jur si sa gasesti aliati la tot pasul.

Horoscop Capricorn 16.12.2022

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului