Horoscop Horoscop Capricorn 17.06.2017

Astazi ar fi indicat sa te abtii din a promite anumite lucruri deoarece nu esti dispus sa te tii de cuvant. Vei dori sa te rupi de toate grijile si sa petreci cateva momente alaturi de persoanele dragi astfel incat sa uiti de problemele ce te apasa in ultima vreme. Incearca sa faci o mica drumetie prin care sa te relaxezi si sa profiti de clipele alaturi de cei dragi.

Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

In urma unor discutii cu superiorii exista posibilitatea sa devii irascibil. Ar fi indicat sa incerci sa iti controlezi comportamentul astfel incat sa eviti un scandal cu colegii. Prietenii te vor invita sa puneti la cale un plan de relaxare pentru finalul acestei saptamani. Nu refuza invitatia deoarece te va ajuta sa te mai destinzi.

Horoscop Capricorn 17.06.2017

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului