Horoscop Horoscop Capricorn 17.08.2019

Poti obtine multe astazi, atat timp cat tu esti cel care ia masuri. Nu lasa alte persoane sa fie responsabile. Puterea ta poate veni in explozii energice, neregulate, asa ca foloseste acest lucru in avantajul tau. Mentine-ti calmul si vei putea sa treci prin ziua de azi ca un cutit cald prin unt. Orice ai face, nu renunta.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    1.0 rating




Horoscop saptamanal Capricorn 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta esti pe drumul cel bun! Lucrezi foarte eficient si rezultatete se vad. Experimentezi foarte multa bucurie si sens la locul de munca si pare ca este pe primul loc pentru tine. Spre sfarsitul saptamanii veti realiza ca nevoile personale au fost neglijate din cauza muncii. Deoarece dragostea nu a mai are loc in viata ta in cursul saptamanii in weekend va trebui sa te revansezi. Pentru a nu ramane fara energie de munca pe viitor, veti incerca sa va reincarcati bateriile alaturi de cineva drag. Veti petrece un weekend plin de ganduri revigorante si momente ludice.

Horoscop Capricorn luna septembrie 2019

O nouă oportunitate profesională interesantă vine pe măsură ce Venus se întâlnește cu Marte – creativitatea curge și ești deosebit de popular! Apar o mulțime de știri despre cariera și reputația ta, iar acesta este un moment interesant pentru a organiza întâlniri sau a te poziționa în fața publicului. Ești sigur că îi vei surprinde pe toți cu talentele și ideile tale strălucitoare. Acesta este un moment minunat pentru a întâlni oameni noi și pentru a vă reconecta cu cineva care v-a fost în minte. Mesajele dulci sunt trimise înainte și înapoi. Va apare un impuls în comunicarea dintre tine și partenerii tai și au loc schimbări la domiciliu. Dacă te-ai gândit să te muți sau să renovezi, o schimbare va sosi acum. Surprizele sunt sigure că vor apărea în viața personală sau în familie. Venus, Marte și Soarele iti aduc oportunități minunate de a crea schimbări tangibile acasă și în viața personală.

Horoscop de ieri

Astazi, o femeie carismatica, artistica, ar putea vizita casa ta. Ar putea avea multe idei de discutat, propunandu-ti probabil sa lucrati impreuna la un proiect. Aceasta poate fi o idee buna, dar nu te angaja acum. Prietenul tau are o modalitate de a-i entuziasma pe oameni si de a-si impiedica judecata. Astepta pana pleaca si acorda-ti ceva timp sa te gandesti. Atunci vei fi intr-un spatiu mai bun.

Horoscop Capricorn 17.08.2019

capricorn

Istoric Capricorn



horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului