Horoscop Horoscop Capricorn 17.09.2019

Se poate parea ca oamenii incearca sa lupte cu tine astazi. Orice opozitie pe care o intalnesti poate avea un urlet puternic, dar, in realitate va fi invers. Retine ca argumentele pot fi nefondate. Nu te supara cu privire la o problema care nu are temeiuri solide pentru a o sustine si nu te lasa intimidat de vorbitorii repezi.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

In aceasta zi vei avea cateva momente contradictorii cu persoana iubita. Pasiunile tale cele mai mari sunt greu de inteles de persoana iubita. I se pare ca hobby-urile iti mananca timpul liber si ii acorzi prea putina atentie. Incearca sa acorzi atentie si starii de sanatate pentru ca excesele facute de-a lungul timpului incep sa-si spuna cuvantul, iar energia te cam paraseste.

Horoscop Capricorn 17.09.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului