Horoscop Horoscop Capricorn 18.07.2017

Se pare ca un membru al familiei ar putea trece printr-o perioada mai grea, si ca urmare ar putea deveni excesiv de dependent de sprijinul tau moral si emotional. Ai grija cu ceea ce vrei sa ii transmiti cu adevarat prietenului tau. Uneori trebuie sa-i dai in cap cu adevarul unei persoane, pentru a o trezi.

Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

In aceasta zi vei fi nevoit sa te concentrezi pe anumite activitati ce iti pot imbunatati situatia financiara. Un vechi prieten iti va propune o noua colaborare cu un proiect pentru care esti calificat. Incearca sa nu te grabesti in luarea unei decizii pana nu te consulti cu cineva cu mai multa experienta in domeniu.

Horoscop Capricorn 18.07.2017

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului