Horoscop Horoscop Capricorn 19.01.2020

S-ar putea sa fi fost interesat in special sa-ti promovezi sanatatea generala de ceva vreme,si astfel, astazi, ai putea incepe in sfarsit acel program de nutritie si exercitii fizice la care te-ai gandit. Probabil ca vei face un plan care este mai mult decat viabil, deoarece gandirea ta este deosebit de clara si logica acum. Altii ar putea fi inspirati sa-ti fie alaturi. Orice munca pe care o faci ar trebui sa fie indeplinita rapid si cu pricepere. Foloseste-ti energia pentru a face cat mai mult posibil.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 01 iunie – 07 iunie 2020

Ești ambițios și vrei ca totul să iasă ca la carte, doar că partenerul de lucru este destul de neglijent și te vezi nevoit să faci și munca lui, fapt ce te înfurie peste măsură. Miercuri și joi te transformi într-un adevărat workaholic și munceşti până te simți epuizat fizic și psihic. Vineri ai ocazia să întâlnești o persoană cel puțin la fel de motivată ca tine pe care vrei cu orice preț să o aduci alături de tine în proiect și să te descotorosești de cei care nu te stimulează și ajută.
Ai senzația că familia te privește mult prea critic pentru că la sfârșitul săptămânii nu pare mulțumită de ceea ce faci tu pentru locuință. Faci și tu niște reproșuri pentru a fi sigur că nu rămâi dator și îți vezi în continuare de lucrul la proiecte. Se impun niște analize de rutină pentru că organismul trimite semnale îngrijorătoare.

Horoscop Capricorn luna iulie 2020

Luna aceasta pentru nativii capricorni nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire,trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Poti spune un lucru intr-un minut si opusul in minutul urmator. De obicei, poti sari de la o problema la alta fara nicio problema, dar astazi este posibil sa nu fii inteles de ceilalti. Gandeste-te la ce vrei sa spui cu adevarat inainte sa o spui. Nu-ti spune toata gandirea cu voce tare acolo unde pot auzi alti oameni. Procesul tau de gandire continua ar putea fi confundat cu o analiza finala. In cele din urma ar putea aparea confuzia.

Horoscop Capricorn 19.01.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului