Horoscop Horoscop Capricorn 19.08.2019

E timpul sa fii mai agresiv in ceea ce priveste nevoile tale. Gandeste-te la inima ta ca la un muschi puternic care are nevoie de un antrenament dur. Vei dori sa fii inconjurat de oameni pozitivi care cred in tine si iti sustin eforturile. Incarca-te cu vitalitate si incredere. Fa-ti timp pentru exercitii si meditatie. Adu mai mult echilibru si armonie in viata ta.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 18 – 24 noiembrie 2019

Atmosfera planetara din aceasta saptamana te va face sa fii extrem de senzual. Vei fi mult mai sensibil fata de sentimentele altor oameni ceea ce te va face extrem de vulnerabil. Se va produce o schimbare in ceea ce priveste modul de a vedea lumea. Acorzi o atentie deosebita familiei ceea ce le va aduce multa fericire. Un anumit eveniment din aceasta saptamana vor fi ca o lectie de invatare pentru viitor.

Horoscop Capricorn luna noiembrie 2019

Luna aceasta va fi favorabila pentru dezvoltarea relatiilor profesionale si personale cat si pentru calatorii.
Vei avea planuri de a face schimbari in casa in care locuiesti, de a moderniza sau chiar de a schimba locuinta.
Anumite probleme care pot aparea acasa sau la serviciu, nu te vor lua prin surprindere; te asteptai ca ele sa se intample deoarece sunt rezultatul unor actiuni pe care le-ai luat in trecut.
Este o luna buna pentru crearea unei noi relatii romantice, a carei dezvoltare depinde de tine. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie, vor prefera sa petreaca mai mult timp acasa alaturi de persoana iubita.

Horoscop de ieri

Succesul brusc, neasteptat ar putea duce la o crestere la fel de neasteptata. Este posibil ca prietenii sa iti fi indicat directia care te va pune in locul potrivit la momentul potrivit. Nu te mira daca acest lucru te va surprinde in circumstante de viata complet diferite. Profita la maxim de aceasta pauza.

Horoscop Capricorn 19.08.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului