Horoscop Horoscop Capricorn 19.09.2023

Cine stia ca esti atat de talentat? O creatie facuta cu mult timp in urma capata brusc o viata proprie. O nuvela scrisa si transmisa cu mult timp in urma este scoasa din partea de jos a gramezii de namol. Sau un portret pe care l-ai pictat primeste o a doua privire admirativa. Indiferent de circumstante, te bucuri de recunoastere. Munca ta nu este singurul lucru care primeste priviri admirative. Partenerul tau te apreciaza si el!

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Pe măsură ce te aproprii de luna albastră în semnul tău, vei descoperi că abilitățile tale creative sunt amplificate. Această perioadă marchează o aliniere perfectă pentru explorarea personală și artistică. Dacă ai un proiect la care visezi sau un hobby în care ai vrut să te adâncești, forțele misterioase te îndeamnă să te apuci de el. Mai mult, vei observa o simetrie perfectă între tine și partenerul tău.

Horoscop Capricorn 19.09.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului