Horoscop Horoscop Capricorn 20.02.2020

In sfarsit ai realizat ca pentru a avea o relatie fericita trebuie sa faci anumite compromisuri, asa ca ti-ai mai inmuiat orgoliul. Partenerul tau de viata apreciaza incercarea ta de a fi mai maleabil in gandire. Te preocupa imbunatatirea locuintei, ca atare fa o plimbare prin magazine si nu te uit deloc la pretul produselor.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 06 – 12 aprilie 2020

Este o săptămână în care viața socială a Capricornilor explodează. Primesc foarte multe oferte de ieșiri și excursii, dar preocupați fiind de partea financiară preferă să refuze orice ieșire în lumea. Banii pe care i-au cheltuit în ultima vreme sunt destul de mulți, deci cel puțin pentru câteva săptămâni se impune un regim de austeritate deloc pe placul lor, dar necesar.

Se anunță în weekend și o serie de vizite neașteptate, care îi iau pe nepregătite și din acest motiv stresul crește. Se simt total nepregătiți pentru vizite importante și își cer scuze aproape cu lacrimi în ochi. De fapt, persoanele care vin în vizită vor să aibă parte de o discuție destinsă și prietenoasă, nicidecum de un festin culinar.

Horoscop Capricorn luna aprilie 2020

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Este posibil ca ultimele saptamani sa iti fi permis sa obtii o mica claritate cu privire la anumite intrebari pe care le poti avea cu privire la vocatia ta. S-ar putea sa fii mai clar in legatura cu sentimentele tale despre cum ar putea fi destinul tau. Energia planetara face din asta, un moment bun pentru a iti opri gandirea de la astfel de intrebari si pentru a iti lasa viata sa isi preia cursul normal. Esti bine pregatit pentru acest gen de lucruri!

Horoscop Capricorn 20.02.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului