Horoscop Horoscop Capricorn 20.08.2019

Pozitiile planetare iti spun sa urmaresti ce mananci. De ce nu te gandesti sa mananci mai multe fructe? Cumpara cel mai frumos fruct pe care il gasesti si fii cu adevarat bun pentru tine. Ceea ce faci pentru corpul tau, iti va aduce mari avantaje intr-o saptamana sau doua. Este timpul sa dormi si tu mai bine.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta esti pe drumul cel bun! Lucrezi foarte eficient si rezultatete se vad. Experimentezi foarte multa bucurie si sens la locul de munca si pare ca este pe primul loc pentru tine. Spre sfarsitul saptamanii veti realiza ca nevoile personale au fost neglijate din cauza muncii. Deoarece dragostea nu a mai are loc in viata ta in cursul saptamanii in weekend va trebui sa te revansezi. Pentru a nu ramane fara energie de munca pe viitor, veti incerca sa va reincarcati bateriile alaturi de cineva drag. Veti petrece un weekend plin de ganduri revigorante si momente ludice.

Horoscop Capricorn luna septembrie 2019

O nouă oportunitate profesională interesantă vine pe măsură ce Venus se întâlnește cu Marte – creativitatea curge și ești deosebit de popular! Apar o mulțime de știri despre cariera și reputația ta, iar acesta este un moment interesant pentru a organiza întâlniri sau a te poziționa în fața publicului. Ești sigur că îi vei surprinde pe toți cu talentele și ideile tale strălucitoare. Acesta este un moment minunat pentru a întâlni oameni noi și pentru a vă reconecta cu cineva care v-a fost în minte. Mesajele dulci sunt trimise înainte și înapoi. Va apare un impuls în comunicarea dintre tine și partenerii tai și au loc schimbări la domiciliu. Dacă te-ai gândit să te muți sau să renovezi, o schimbare va sosi acum. Surprizele sunt sigure că vor apărea în viața personală sau în familie. Venus, Marte și Soarele iti aduc oportunități minunate de a crea schimbări tangibile acasă și în viața personală.

Horoscop de ieri

Ai putea fi in avantaj in conversatiile dintre tine si unii dintre prietenii apropiati. Chiar si tu, care, de obicei, esti foarte retras si usor, poti fi tentat sa te opresti la nevoile altor oameni. Exista tensiune in aer si nervii sunt tensionati. Controleaza dorinta de a elimina pe cineva daca spune ceva insultator sau altfel inadecvat. Nu vei dori ca stresul de astazi sa te afecteze maine.

Horoscop Capricorn 20.08.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului