Horoscop Horoscop Capricorn 21.03.2021

O comunicare calda si plina de iubire ar putea veni astazi de la un prieten vechi sau partener romantic. Acesta ar putea fi punctul cel mai inalt al zilei tale, mai ales ca o scrisoare sau o livrare pe care o astepti de ceva timp inca ar putea sa nu vina. O ruda sau un vecin mai in varsta ar putea sa vina la usa ta dorind sfaturi despre ceva. Copiii s-ar putea dovedi deosebit de inspirati in acest moment, deoarece esti in mod special atent la ei.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Fie ca petreci astazi cu picioarele pe pamant sau intr-un avion, esti dornic si entuziasmat de directia vietii. Daca nu esti in drum spre un tinut indepartat, probabil ca vei fi in aer curand. Ai obtinut un succes extraordinar in ultima vreme si aceasta tendinta va continua. Daca aceasta calatorie este o recompensa pentru toata munca depusa, o meriti!

Horoscop Capricorn 21.03.2021

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului