Horoscop Horoscop Capricorn 21.06.2017

Astazi te vei gandi sa iti iei cateva zile libere pentru a putea gasi locatia potrivita pentru concediul de odihna. Vei fi nevoit sa dai unele telefoane astfel incat sa iti rezervi camera din timp pentru a nu avea parte de surprize neplacute. Poti sa te consulti si cu un membru al familiei astfel incat sa gasesti destinatia potrivita pentru a te relaxa.

Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

O problema de familie te-a preocupat in ultima vreme si nu esti destul de sigur care au fost faptele reale. Vei fi tentat sa cauti informatii pentru a afla ce poti sa faci sa indrepti situatia. Ar putea fi timpul pentru o conversatie cu singurul membru al familiei care intr-adevar stie toate faptele si te va putea ajuta sa iei decizia corecta. Partenerul de viata iti va reprosa ca nu iti faci datoria pe care o ai in familie.

Horoscop Capricorn 21.06.2017

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului