Horoscop Horoscop Capricorn 21.11.2023

Nu renunta sa gasesti partenerul romantic al visurilor tale, pentru ca acum este sansa ta. Vorbele te indeamna sa actionezi. Nu fi surprins daca o usoara tensiune te impiedica sa te arunci cu ambele picioare in situatie. Tine-te tare. Odata ce ajungi sub suprafata, vei descoperi ca aceasta persoana are mult mai multe de oferit decat pare la prima vedere.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Exista o intensitate in relatiile tale acum, si ai putea simti ca fiecare situatie este o chestiune de viata si moarte. Linisteste vocile din capul tau. Mediteaza, participa la o clasa de yoga si respira adanc. Stii ca nimic nu este cu adevarat atat de dramatic pe cat pare. Si acesta, de asemenea, va trece. In cateva zile, vei putea sa razi de griji.

Horoscop Capricorn 21.11.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului