Horoscop Horoscop Capricorn 22.02.2023

Uneori, oamenii iti pot reprosa ca esti mai putin decat tactil in relatii. Pozitiile planetare te vor ajuta sa fii mai sensibil. Vei simti ca ai dintr-o data o capacitate mult mai mare de ascultare. Indiferent daca este sau nu adevarat, altii au impresia ca nu mai esti atat de centrat pe sine.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Nu-ti fie frica de foc astazi. In schimb, imbratiseaza-l si incorporeaza-l mai mult in viata ta. Anumite persoane te pot intimida la inceput, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa fugi de la fata locului. Mai mult ca sigur, acest sentiment de intimidare este un semnal ca trebuie sa inveti ceva de la acea persoana sau situatie.

Horoscop Capricorn 22.02.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului