Horoscop Horoscop Capricorn 22.03.2022

Sensibilitatea si compasiunea ta naturala primesc un impuls puternic de sentimente puternice de dragoste si afectiune pentru toti cei din jurul tau. Prin urmare, este posibil sa oferi si sa primesti o multime de expresii de afectiune, atat deschise, cat si subtile. O persoana semnificativa ar trebui sa se simta deosebit de romantic fata de tine, asa ca relaxeaza-te si lasa-l sa te impodobeasca cu atentie. Copiii s-ar putea dovedi, de asemenea, o sursa puternica de sprijin.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Gandirea pozitiva poate face ca viata sa se mute intr-o directie mai buna, dar nu poti nega realitatea. Daca esti sigur ca norocul va fi de partea ta, probabil ca nu poti nega realitatea, dar retine ca norocul nu arata intotdeauna asa cum ai crezut ca va fi. Doar fii precaut si stii ca, in timp ce poti spera la cele mai bune, trebuie sa te pregatesti si pentru ce e mai rau, si trebuie sa incerci sa poti accepta un rezultat care este undeva la mijloc.

Horoscop Capricorn 22.03.2022

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului