Horoscop Horoscop Capricorn 22.05.2022

In aceasta zi vei fi nevoit sa iei unele decizii importante in relatia ta sentimentala. Exista posibilitatea sa vrei sa pui punctul pe i si sa incepi sa nu mai gandesti ce vei face in viitor ci sa pui in aplicare tot ceea ce ai gandit. Ar fi bine totusi sa ai grija de ceea ce iti doresti si de tonul discutiei pe care il vei avea cu partenerul de viata deoarece risti sa inchei relatia cu anumite regrete.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa simti ca cineva te loveste astazi, indemnandu-te sa te ridici si sa te misti. Nu fi surprins daca acea persoana pare sa se ia de tine fara niciun motiv. Lipsa de simpatie si sensibilitate a altor oameni ar putea fi acuta intr-o zi ca aceasta dar incearca sa nu o iei personal. Invelisul exterior dur poate fi pus la incercare in ceea ce te priveste.

Horoscop Capricorn 22.05.2022

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului