Horoscop Horoscop Capricorn 22.06.2016

O explozie de energie te va defini astazi. Vei afla ca nu exista nici un deficit de adrenalina in sistemul tau. Nu intarzia – exista oportunitati, acum, care mai tarziu s-ar putea sa nu mai fie acolo. Actiunea este numele jocului. Vei fi observat si recompensat in mod corespunzator pentru eforturile tale. Emotiile tale au o mare tarie acum.

Horoscop saptamanal Capricorn 18 – 24 noiembrie 2019

Atmosfera planetara din aceasta saptamana te va face sa fii extrem de senzual. Vei fi mult mai sensibil fata de sentimentele altor oameni ceea ce te va face extrem de vulnerabil. Se va produce o schimbare in ceea ce priveste modul de a vedea lumea. Acorzi o atentie deosebita familiei ceea ce le va aduce multa fericire. Un anumit eveniment din aceasta saptamana vor fi ca o lectie de invatare pentru viitor.

Horoscop Capricorn luna noiembrie 2019

Luna aceasta va fi favorabila pentru dezvoltarea relatiilor profesionale si personale cat si pentru calatorii.
Vei avea planuri de a face schimbari in casa in care locuiesti, de a moderniza sau chiar de a schimba locuinta.
Anumite probleme care pot aparea acasa sau la serviciu, nu te vor lua prin surprindere; te asteptai ca ele sa se intample deoarece sunt rezultatul unor actiuni pe care le-ai luat in trecut.
Este o luna buna pentru crearea unei noi relatii romantice, a carei dezvoltare depinde de tine. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie, vor prefera sa petreaca mai mult timp acasa alaturi de persoana iubita.

Horoscop de ieri

Un eveniment social de astazi te-ar putea pune in contact cu cativa prieteni vechi care inseamna mult pentru tine. Ocazia va fi foarte calda si prietenoasa, desi s-ar putea sa te simti putin supus. Nu conteaza! Uneori tacerea este preferabila vorbirii fortate.

Horoscop Capricorn 22.06.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului