Horoscop Horoscop Capricorn 22.08.2020

Sanatatea iti da mari batai de cap si ar fi bine sa nu faci niciun fel de excese astazi. Faci numeroase drumuri si depui eforturi in ciuda avertizarilor celor din jur. Spre seara vei observa o oboseala covarsitoare semn ca viata haotica din ultima vreme isi pune amprenta pe tine.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating




Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna septembrie 2020

O nouă oportunitate profesională interesantă vine pe măsură ce Venus se întâlnește cu Marte – creativitatea curge și ești deosebit de popular! Apar o mulțime de știri despre cariera și reputația ta, iar acesta este un moment interesant pentru a organiza întâlniri sau a te poziționa în fața publicului. Ești sigur că îi vei surprinde pe toți cu talentele și ideile tale strălucitoare. Acesta este un moment minunat pentru a întâlni oameni noi și pentru a vă reconecta cu cineva care v-a fost în minte. Mesajele dulci sunt trimise înainte și înapoi. Va apare un impuls în comunicarea dintre tine și partenerii tai și au loc schimbări la domiciliu. Dacă te-ai gândit să te muți sau să renovezi, o schimbare va sosi acum. Surprizele sunt sigure că vor apărea în viața personală sau în familie. Venus, Marte și Soarele iti aduc oportunități minunate de a crea schimbări tangibile acasă și în viața personală.

Horoscop de ieri

Initiaza o schimbare majora in viata ta. Elibereaza-te de umezeala si lanseaza-te in ceva interesant. Participa la un curs online care iti extinde mintea. Ia in considerare yoga, tarotul sau orice forma de arta martiala. Ai o cantitate extraordinara de energie astazi. Te va ajuta sa iti mentii increderea si rezistenta pe masura ce pui bazele pentru a pune in miscare acest nou efort de imbunatatire al vietii.

Horoscop Capricorn 22.08.2020

capricorn

Istoric Capricorn



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului