Horoscop Horoscop Capricorn 25.04.2024

Un membru al gospodariei tale ar putea trece prin momente dificile, si ca rezultat ar putea deveni excesiv de dependent de sprijinul tau moral si emotional. Acest lucru este laudabil, dar ar putea fi si o pierdere de energie pentru tine. Analizeaza cu atentie ce trebuie sa spui cu adevarat prietenului tau. Uneori trebuie sa lovesti o persoana peste cap cu adevarul (vorbind figurat) pentru a o trezi.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Asigura-te ca iti vei deschide mailul si vei raspunde la telefon in aceasta zi deoarece este posibil sa primesti unele informatii interesante de la un prieten sau de la un partener de afaceri. Ar putea fi vorba de o intelegere care sa aflat ca tocmai a fost semnata sau un interes romantic incepe sa dea roade. Orice ar aduce ziua, este probabil sa fie favorabila.

Horoscop Capricorn 25.04.2024

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului