Horoscop Horoscop Capricorn 25.10.2020

O oportunitate brusca si neasteptata de a face o calatorie cu avionul ar putea veni in calea ta astazi. Acest lucru ar putea fi ceva ce ti-ai dorit sa faci multa vreme. Cu siguranta, aventura este in aer, desi ar putea fi o aventura mentala la fel de mult ca fizica. Unele informatii ar putea veni in calea ta si te catapulteaza intr-un nou si interesant domeniu de interes. Aceasta zi promite sa fie complet stimulanta.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Te simti oarecum enervat astazi? Acest lucru nu este deloc surprinzator, deoarece ziua te inspira sa arunci o privire lunga si dura asupra a ceea ce se intampla cu viata ta. Parca iti dai seama brusc ca deciziile pe care le iei pot avea impact la mare distanta. Dar nu lasa asta sa te impiedice sa te angajezi intr-un curs de actiune. Fii aventuros!

Horoscop Capricorn 25.10.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului