Horoscop Horoscop Capricorn 25.12.2019

Astazi este vorba despre reevaluare. Vise sau ambitii pe care le-ai abandonat pot reaparea. Ai putea fi fortat sa te confrunti cu dificultati in situatia ta actuala. S-ar putea sa decizi sa apelezi la cateva favoruri de la persoane de care nu ai auzit de multa vreme. Datoriile vechi pot avea nevoie de rambursare. Acesta este un moment excelent pentru a lega capetele libere, pentru a obtine inchiderea si a merge mai departe.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 13 – 19 ianuarie 2020

Te încântă ideea unor colaborări de lungă durată, dar din păcate relațiile de colaborare și clauzele contractuale te pot băga în tot felul de complicații. Înainte de a semna orice acte, citește cu mare atenție tot ce este scris pe foi și cel mai important ocupă-te de calcule. Se prea poate ca potențialii colaboratori să încerce a te vrăji cu promisiuni pentru a te face să uiți de investițiile pe care trebuie să le faci.
Jocul astrelor te face să te îndoiești de tot ce credeai că este sigur în viața sentimentală. Ai senzația că partenerul nu îți mai arată al fel de multă afecțiune și nici comunicarea dintre voi nu mai este la fel de deschisă.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Oportunitatea de a face o schimbare in viata ta, schimbare pe care s-ar putea sa o contemplezi de mult timp, s-ar putea manifesta in sfarsit astazi. Aceasta ar putea fi o mutare intr-un cartier nou, o intoarcere la scoala pentru un grad avansat, o profesie cu totul noua sau toate cele de mai sus. Oricare ar fi, asteapta-te sa petreci ziua discutand despre acesta cu prietenii si familia.

Horoscop Capricorn 25.12.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului