Horoscop Horoscop Capricorn 25.12.2022

Uita putin de munca si concentreaza-te in schimb pe viata ta amoroasa! Aceasta este o zona care poate folosi cu adevarat putina atentie. Nu are sens sa astepti ca partenerul tau sa o faca. Depinde de tine. De ce sa nu rezervi un weekend romantic? Va face minuni pentru relatia ta si va adauga o scanteie doar anticipand distractia pe care o vei avea. Angajamentul tau ar trebui sa insemne mai mult decat independenta ta.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Sentimentul ca cineva vine sa te viziteze poate sa fie cu tine toata ziua. Intuitia ta este probabil corecta, cu exceptia unui singur lucru - este probabil sa fie mai mult de o persoana! Unii prieteni pot avea niste vesti bune pe care doresc sa le impartaseasca cat mai curand posibil. Fa-ti ordine in casa si prefa-te ca esti surprins cand vin la usa. Vei avea o seara placuta!

Horoscop Capricorn 25.12.2022

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului