Horoscop Horoscop Capricorn 26.07.2017

Se pare ca vei avea parte de o zi destul de incarcata la locul de munca ceea ce te va face sa devii putin nervos. Din cauza acestei stari, vei fi deranjat de tot ceea ce se intampla in jurul tau si nu vei fi usor de multumit. Incearca sa iti stapanesti reactiile astfel incat sa nu iti descarci nervii pe partenerul de viata.

Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Vei dori sa intri in actiune astazi. Simte-te liber sa ii comanzi pe altii pentru o schimbare si sa ii delegi. O abordare agresiva este exact ceea ce trebuie si ai capacitatea de a livra bunurile. Incercarea de a face totul singur poate parea o idee grozava la inceput, dar este mai bine sa soliciti ajutor, astfel incat ceilalti sa se simta implicati si sa te poti concentra pe a face o treaba mai buna cu mai putine sarcini.

Horoscop Capricorn 26.07.2017

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului