Horoscop Horoscop Capricorn 26.07.2022

Departamentul de dragoste ar trebui sa mearga destul de bine pentru tine acum. Acesta este momentul sa cercetezi mai profund afacerea ta actuala cu acea persoana care iti atrage atentia. Exista o mai mare sensibilitate fata de emotiile tale astazi si te-ai putea trezi sa te tii putin mai mult decat de obicei. Un aer de mister si intriga te va inconjura, atragandu-i pe altii spre tine.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    2.0 rating




Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Chiar daca esti o persoana vesela, aceasta nu este ziua in care cineva poate sa te deranjeze cu toate micile detalii ale vietii de zi cu zi. Esti pe orbita, intr-o calatorie catre stele si acest mare sentiment de libertate te impinge sa ceri mai multa dreptate pentru toti. S-ar putea sa gasesti chiar azi situatia perfecta pentru a iti folosi minunatele abilitatile diplomatice. Este cel mai putin posibil ca tot ceea ce iti doresti sa se indeplineasca.

Horoscop Capricorn 26.07.2022

capricorn

Istoric Capricorn



horoscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului