Horoscop Horoscop Capricorn 26.08.2023

O ruda mai in varsta te va cauta pentru a iti cere ajutorul intr-o problema personala. Desi esti o persoana foarte ocupata, ar fi bine sa iti organizezi sarcinile astfel incat sa nu iti neglijezi rudele. Spre seara vei fi invitat la o onomastica ceea ce te va agita putin, din cauza ca nu stii ce cadou sa cumperi.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Lucrurile ar trebui sa mearga extrem de bine pentru tine astazi, asa ca nu te feri de nimic. De fapt, profita de aceasta oportunitate pentru a straluci cat mai puternic. Incarca-ti bateriile si proiecteaza-te in lume. Vei descoperi ca zambetul tau este contagios, asa ca nu ezita sa-l folosesti des. Exista multa putere in spatele increderii tale de sine, permitandu-ti sa abordezi aproape orice sarcina cu energie.

Horoscop Capricorn 26.08.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului