Horoscop Horoscop Capricorn 26.09.2021

Te afli intr-un punct in care iti sunt disponibile foarte multe posibilitati de crestere si evolutie, iar prietenii joaca un rol important in asta. Noi proiecte bat la usa ta. Nu va fi vorba doar despre un proiect ci de o intreaga perioada imediat urmatoare in care toate planurile iau intorsaturi neasteptate. Se misca din loc niste blocaje, sunt proiecte care demareaza in tromba sunt oameni la care renunti, sunt prieteni care te dezamagesc, dar vin la loc noi cunostinte care umplu golul lasat in urma de altii.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Desi ai investit foarte mult timp intr-un proiect, ziua de azi te face sa cauti rezultate imediate. Totusi proiectele importante nu pot inflori din prima, tocmai de aceea ai face bine sa iti domolesti pornirile impulsive. Sanse de reusita sunt destule, acum mai trebuie doar un pic de rabdare.

Horoscop Capricorn 26.09.2021

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului