Horoscop Horoscop Capricorn 26.10.2020

Daca ai planificat o calatorie lunga pe calea aerului, astazi s-ar putea sa te indoiesti daca ar trebui sa continui cu planurile tale. Banii sau siguranta ar putea fi cauzele. Fii constient de faptul ca temerile tale pot fugi cu tine. Situatia poate fi mai sigura decat pare. S-ar putea sa doresti sa participi la un curs sau prelegere online, poate despre informatica sau alte tehnologii. Ca si in cazul planurilor de vacanta, incearca sa vezi acest lucru in mod obiectiv.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Zilele pe care le-ai petrecut pentru rezolvarea unui proiect foarte important te fac sa iti iei o zi libera pentru a te putea relaxa si sa iti incarci bateriile. Te vei gandi sa petreci aceasta zi alaturi de familie. Incearca sa le acorzi atentia cuvenita celor apropiati deoarece risti sa ai discutii aprinse cu partenerul de viata.

Horoscop Capricorn 26.10.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului